Etiketimi i automjeteve

Etiketimi i automjeteve është aplikimi i shiritit në karrocerinë e automjetit të korporatës me logon e kompanisë, me çdo imazh tjetër, të mbështetur në ngjyrat e kompanisë. Procedura është e sigurt për makinën, shoferin, udhëtarët dhe të tjerët. Nëse është e nevojshme, figura mund të hiqet lehtë. Automjeti lejohet të etiketohet pa pasur një numër të kufizuar. Etiketimi i automjetit është mënyra e reklamimit efektiv në kushtet e qytetit.

Etiketimi i automjeteve është një hap origjinal publiciteti që synon tërheqjen e audiencës së pikësynuar. Shumë kompani dhe organizata e përdorin këtë veprim reklamues në mënyrë që të mbahen mend brenda qytetit dhe jashtë tij. Është shumë i thjeshtë dhe mjaft ekonomik. Çmimi i etiketimit të automjeteve është minimal, kurse përfitimi është I dukshëm!

Avantazhet e shërbimit “Etiketimi i automjeteve”:

 • Mundësia e reklamimit të markës tuaj, kudo dhe non-stop. Kjo ndihmon për të tërhequr gjithnjë e më shumë klientë të rinj, investitorë dhe partnerë.
 • Për klientët potencialë kjo është një mundësi pa pagesë për t’u njohur me reklamën tuaj. Ata nuk kanë nevojë të shkojnë në ekspozitat tuaja, të blejnë revista dhe gazeta në të cilat reklama juaj do të printohet. Në ritmin e sotëm të jetës, reklama në automjete është një nga mënyrat më të përshtatshme dhe më efektive për të shprehur veten!

Pavarësisht popullaritetit të tij aktual, etiketimi i automjeteve është një formë fare e re reklame. Shumë njerëz e quajnë këtë mënyrë reklame si imazh, sepse e dallon makinën nga masa e përgjithshme. Makina, në të cilën është ngjitur një shirit special me logon e kompanisë, do të bëhet si reklama që ecën vetë!

Etiketimi duhet:

 • të jetë i paharrueshëm;
 • të ngjallë emocione pozitive;
 • të aplikohet në material cilësor
 • të sjellë informacion rreth kompanisë;
 • të jetë i kuptueshëm për audiencën e synuar

Çfarë jep etiketimi?

Reklamë falas. Etiketimi ju lejon të reklamoni kompaninë pa investime të konsiderueshme kapitale. Çdo punonjës i kompanisë kontribuon në promovimin e shërbimit ose mallit, sa herë që përdor automjetin e korporatës.

Përmirësim imazhi. Konsumatori mban një qëndrim më dashamirës ndaj organizatave që kanë shenjat e një kompanie solide. Sipas mendimit të shumicës, një nga shenjat është parku automobilistik, i përbërë nga automjete që kanë shenja të qarta të orendive të një zyre të caktuar.

Mbrojtje shtesë për automjetin. Gjatë etiketimit përdoret një shirit mjaft i fortë, që mund të parandalojë gërvishtjet. Nëse doni një mbrojtje të tillë për makinën tuaj, atëherë aplikojeni atë në vendet më të prekshme.

Mundësi për të ndryshuar dhe plotësuar informacionin. Teknologjia e etiketimit mundëson ndryshimin e lehtë të imazhit të aplikuar në karrocerinë e automjetit. Kjo është e rëndësishme, nëse kompania vazhdimisht ndryshon asortimentet, kryen promovime sezonale dhe dëshiron të informojë klientin për lajmet e korporatës.

Çfarë duhet shmangur?

 • Është e këshillueshme që të mos ngjisni shiritin në xhamin ballor. Nuk është e sigurt!
 • Mbishkrimet provokative mund të bëjnë një shaka të keqe me kompaninë, për shembull, të bëhen shkak i një padie.
 • Bollëku i mbishkrimeve dhe imazheve është gabim! Preferoni thjeshtësinë!
 • Ngjyrat dhe nuancat shumë të ndezura të largojnë nga përvetësimi i informacionit të dobishëm.

Përfundimi: etiketimi është një gjetje e vërtetë për çdo kompani. Me ndihmën e tij, mund të kurseni para për reklamën dhe të përmirësoni imazhin e organizatës!