Etiketimi i automjeteve

Etiketimi i automjeteve

Etiketimi i automjeteve është aplikimi i shiritit në karrocerinë e automjetit të korporatës me logon e kompanisë, me çdo imazh tjetër, të mbështetur në ngjyrat e kompanisë. Procedura është e sigurt për makinën, shoferin, udhëtarët dhe të tjerët. Nëse është e nevojshme, figura mund të hiqet lehtë. Automjeti lejohet të etiketohet pa pasur një numër të kufizuar. Etiketimi i automjetit është mënyra e reklamimit efektiv në kushtet e qytetit. Etiketimi i automjeteve është një hap origjinal publiciteti që synon tërheqjen e audiencës së pikësynuar. Shumë kompani dhe organizata e përdorin këtë veprim reklamues në mënyrë që të mbahen mend brenda qytetit dhe jashtë tij. Është shumë i thjeshtë dhe mjaft […]

Sticker “Shoferi i ri”

Sticker “Shoferi i ri”

Shenja “Shoferi i ri” është për t’u vendosur nga pronarët e makinave që janë me përvojë lëvizëse, më pak se dy vjet. Besohet se pas dy vitesh shoferi fillon të ndjehet i vetsigurt në rrugë. Shenja “Shoferi i ri” i ngjitur në dritaren e pasme të veturës është një paralajmërim se një i sapoardhur, rishtar po e nget makinën përpara. Kjo shenjë është projektuar për të zvogëluar numrin e konflikteve dhe situatave emergjente në rrugët që lidhen me mungesën e përvojës së shoferit. Sipas statistikave, të sapoardhurit, rishtarët janë autorët e më shumë se gjysmës së situatave emergjente në rrugë. Ata janë në rrezik për shkak të mungesës së përvojës […]