Ellipset me emrin e vendit

Ellipset me emrin e vendit

Të gjithë, ndoshta, panë në makina stickers ovale me mbishkrimet AL, RUS, KZ, UA dhe kështu me radhë. Dikush pyeste veten se pse ata ishin të nevojshëm, dikush nuk e pyeti një pyetje të tillë, dikush tashmë e di se për çfarë ata janë, dhe dikush madje ka një gjemb të tillë në makinën e tij. Nëse planifikoni të përzini në makinën tuaj jo vetëm në Shqipëri, por edhe të vizitoni vende të ndryshme evropiane, atëherë një afishe e tillë do të jetë shumë e dobishme për ju! Kur kalon nëpër dogana, mund t’ju kërkohet të keni një afishe të ngjashme në makinë. Ata nuk mund ta kërkojnë, por pse […]