Stickers në makinë

Shumëllojshmëria në rrugët e Shqipërisë është mbresëlënëse, por edhe nëse keni makinë të rrallë, jeni të garantuar që do t’i shihni në rrugë “vëllezërit e tjerë binjakë”. Me siguri keni dëshirën që të dilni nga turma dhe të theksoni individualitetin tuaj. Dëshira për origjinalitetin e mjetit mund të kënaqet me ngjitëset më të zakonshme! Makina këto ditë mund të shndërrohet në mënyra të ndryshme – mund të përdorni film karboni, ta pikturoni me airbrushing ose ta rishprehni në një ngjyrë të pazakontë. Megjithatë, afishet ngjitëse në makinë – ngelen metoda më e thjeshtë dhe buxhetore. Juve vetëm duhet të zgjidhni dhe blini afishet që ju pëlqejnë më shumë dhe t’i vendosni ato vetë. Afishet ngjitëse me cilësi të lartë dhe origjinale AUTOLUV do t’ju ndihmojnë të bëni vepër arti edhe nga një makinë e vjetër!

Ngjitëse klasifikohen sipas madhësisë (të mëdha, të mesme, të vogla), me ngjyra (njëngjyrëshe, shumëngjyrëshe, të zezë, të bardhë, të ndritshme etj.), Sipas aplikimit (të përkohshme dhe të përhershme). Ne ju ofrojmë të gjitha llojet e afisheve për makinën tuaj. Gjithçka juve duhet të bëni është të zgjidhni nga sfera jonë ose të porositni dizajn individual.

Loading…
Loading…

Pesë arsyet kryesore për përdorimin e afisheve në një makinë:

1. Kjo dëshirë për të dalë nga rryma e përgjithshme e makinave në rrugë, për ta bërë makinën tuaj të veçantë dhe individuale.

2. Afishet ngjitëse janë një mjet i shkëlqyeshëm për të maskuar një defekt në trupin e makinave (gërvishtje, vrimë, njollë etj.).

3. Afishet ngjitëse mund të përdoren për qëllime promovuese, për të informuar për shërbimet e tyre.

4. Për regjistrimin e veturave për një martesë, ditëlindje ose ngjarje të tjera festive.

5. Kur shitni një makinë. Oferta juaj për të shitur do të duket shumë më e fortë në qoftë se ju ngjisni një afishe të bukur, të ndritshme dhe jo një fletë letre me mbishkrime të palexueshme me dorë!

Natyrisht, mund të ketë më shumë arsye për blerjen e afisheve ngjitëse, ne sapo ju kemi identifikuar ato kryesore!

Afishet ngjitëse (stickers) në makinë janë:

• reklamat – afishet ngjitëse shpesh janë vendosur në makina të tilla si “Exchange”, “Shitet”, “Shërbime Oferta”, “Shërbime Riparimi” etj .;

• me humor – ka shumë makina në rrugët e Shqipërisë me mbishkrime si: “I ngatërroj pedalet”, “ju uroj të njëjtën” ose thjesht me pamje humoristike pa tekst;

• kartela informative – të këtij lloji përdoren nga shërbimet e taksive, autoshkollave të mjeteve, shkollave të gjuhëve të huaja, picerive dhe kompanive të tjera që duhet të vendosin reklamat dhe simbolet e tyre në makinë;

• grafike – ato përdoren shpesh për vetë-shprehje. Ato reflektojnë entuziazmin dhe botën e brendshme të shoferit;

• shenjat e afisheve ngjitëse janë informata për përdoruesit e tjerë të rrugës, për shembull, shenja “Person me aftësi të kufizuara”, “Fëmijë në makinë”, “Shoferi i ri” dhe kështu me radhë.

Loading…

Blogu Autoluv

Brandimi i automjeteve

Loading…

Brandimi i automjeteve është një lloj reklame e ndritshme dhe moderne, e cila realizohet duke aplikuar imazhe reklamash direkt në automjet. Veçoria kryesore e kësaj reklame është investimi me leverdi i parave, sepse paguani vetëm një herë! Specialistët tanë me eksperiencë në fushën e reklamimit dhe dizajnit janë të gatshëm të ndihmojnë në krijimin e një marke të ndritshme dhe të paharrueshme për kompaninë tuaj, që mijëra njerëz do ta shohin çdo ditë. Administrata e faqes Onlyauto ju siguron se do të mbeteni të kënaqur nga cilësia e punës së specialistëve tanë dhe reklama juaj do t’ju sjellë shumë klientë të tjerë. Ne ju urojmë suksese në punë!

Që të mos lindin probleme me kuptimin e terminologjisë, atëherë po i përgjigjemi menjëherë pyetjes kryesore: çfarë quhet “Brandimi i automjeteve”?

Brandimi është aplikimi i veshjes me adeziv me ngjyra speciale, logo apo reklama, e cila do të jetë e dobishme për të dalluar makinën tuaj nga vargu i mjeteve të tjera.

Mund të përdorni simbolika të ndryshme, fotot e mallrave tuaja, përshkrimin e shërbimeve, logon e kompanisë ose çdo imazh tjetër.

Brandimi i automjeteve është një nga format më efektive të reklamës moderne, e cila, në mënyrë efektive, rrëmben një auditor të madh të konsumatorëve të sotëm dhe potencialë.

Zakonisht, këtë shërbim e porosisin organizata dhe kompani që zotërojnë parkun e tyre automobilistik. Përveç kompanive tregtare dhe organizatave, ky shërbim mund të përdoret gjithashtu nga një pronar i thjeshtë makine, i cili dëshiron ta bëjë më tërheqëse pamjen e automjetit të tij personal.

Brandimi i automjetit do t’ju lejojë maksimalisht në mënyrë të dobishme të përdorni çdo automjet tuajin për të reklamuar kompaninë tuaj, pa shpenzuar para shtesë!

Reklama mbi automjete përvetësohet nga ana e konsumatorëve edhe nga një distancë e largët, në qoftë se ajo është bërë qartë dhe në mënyrë profesionale. Prandaj, nuk ia vlen të përpiqeni ta bëni vetë brandimin, është më mirë t’ua besoni profesionistëve! Mjetet teknike moderne dhe materialet, bëjnë të mundur që, në mënyrë cilësore, të aplikohet imazhi i kompleksitetit të ndryshëm në çdo lloj automjeti.

Loading…
Loading…

Dizajnerat tanë do t’i marrin parasysh të gjitha dëshirat tuaja, kur të punojnë për zbatimin e porosisë suaj.

Kompanitë dhe organizatat mund të përdorin në mënyrë efektive sipërfaqet e automjeteve të tyre për të reklamuar mallrat dhe shërbimet e tyre. Madje, nëse punonjësi do të përdorë automjetin për qëllime personale, ai gjithsesi do ta reklamojë kompaninë tuaj!

Çdo ditë, kompania juaj do të kujtohet në vargun e përgjithshëm të makinave, duke tërhequr vëmendjen e shumë kalimtarëve dhe shoferëve, ndër të cilët ndodhen me siguri klientët tuaj të mundshëm!

Nuk ka dyshim që automjeti, që u ka çuar produkte klientëve, duket shumë më solid nëse në të është e pranishme logoja dhe kontaktet e kompanisë suaj.

Ekspertët tanë do të bëjnë dhe vendosin reklamë për çdo lloj mjeti transporti (veturë, mikrobus, kamion, autobus, etj). Reklama në automjetin tuaj do të funksionojë në mënyrë efektive për shumë vite gjatë përdorimit të tij! Reklama në automjet është një opsion shumë fitimprurës! Ju vetëm njëherë shpenzoni para dhe pastaj reklamën e biznesit tuaj, mallrave ose shërbimeve, e shohin mijëra njerëz çdo ditë.

Juve nuk do t’ju kërkohen kontrata reklamash dhe shpenzime të përmuajshme për reklamën!

Imazhet reklamuese për brandimin e automjetit tuaj mund të jenë të madhësive të ndryshme: nga shumë të vogla (vendosja e logos dhe kontakteve) deri tek shumë të mëdha (marketim i plotë i automjetit). Mjeshtërit tanë do të vendosin në mënyrë profesionale në makinën tuaj simbolikën, logot, kontaktet etj.

Falë të gjitha avantazheve të renditura më sipër, kjo lloj reklame shumë shpejt sjell një efekt të shkëlqyer të njohjes së markës! Gjithashtu, mund të veçohen avantazhet e mëposhtme:

• Kjo lloj reklame nuk do të kërkojë shpenzime të përhershme, pasi nuk do të jetë e nevojshme të paguani për qiranë; automjeti ju përket juve;

• Në dallim nga banerat e zakonshëm të letrës, reklama juaj nuk prishet nga kushtet e motit; ne përdorim vetëm ato materiale që nuk dëmtohen nga era apo shiu;

• Reklama juaj do të jetë absolutisht unike dhe do të përmbushë të gjitha dëshirat tuaja;

• Është një metodë moderne, interesante dhe premtuese për tërheqjen e më shumë klientëve për biznesin tuaj.

Loading…

Rreth nesh

Marku AUTOLUV është një projekt i përbashkët i Miralia dhe PrimoStudio. Kompania Miralia është e specializuar në krijimin e projekteve online me kompleksitet të ndryshëm dhe ka zbatuar tashmë disa projekte interesante në Shqipëri. PrimoStudio është një studio dizajni që ka zënë një pozicion udhëheqës në fushën e printimit. Pajtohem, bashkëpunimi i kompanive të tilla duhet të ketë dhënë një rezultat të shkëlqyeshëm! Jemi të lumtur të ndajmë me ju frytet e krijimtarisë sonë. Një produkt i ri dhe unik është shfaqur në tregun shqiptar – stickers për makinat AUTOLUV. Jemi të sigurt se produkti ynë do të sjellë kënaqësi për të gjithë pronarët e automjeteve në Shqipëri!

Projektues nga Shqipëria, Rusia dhe Britania e Madhe që kanë kualifikimet më të larta në fushën e tyre kanë punuar në krijimin e stickers AUTOLUV. Për printim, ne përdorim vetëm materiale me cilësi të lartë, vetë procesi i printimit zhvillohet në pajisje profesionale të shtrenjta. Besueshmëria e pajisjeve tona dhe përvoja e specialistëve tanë është një garanci për cilësinë e produkteve tona!

Ne mund të shkruajmë shumë gjëra të mira për veten tonë, por produktet tona do të tregojnë për ne më të mirën e të gjithëve!

Për momentin jemi gati të ju ofrojmë një shumëllojshmëri të stickers

Për pronarët e makinave:
Dizajni i gatshëm unik
Dizajn personal për të porositur
Dizajn një herë për ngjarje të ndryshme (martesë, ditëlindje etj)

Për kompanitë:
Marrja e makinave
Zhvillimi i identitetit të korporatës (logo, slogan, etj)
Etiketat për përdorim në prodhimin e “Kujdesit”, “Rrezik”, “Mos pini duhan” dhe kështu me radhë
Stickers miniaturë për fabrikat e mobiljeve

Ne jemi të gatshëm t’ju ndihmojmë për çdo pyetje në lidhje me dizajnimin dhe prodhimin e stickers, dhe stafi i zyrës sonë do të jetë gjithmonë i lumtur për vizitën tuaj. Ju do të jeni të kënaqur të bashkëpunoni me ne, ne premtojmë! Ndalo përdorimin e shërbimeve të kualitetit të ulët të profesionistëve të paarsimuar! Ka ardhur koha për cilësi të vërtetë! Merrni më të mirën nga jeta, blini stickers AUTOLUV!